Software op maat

Het perfect programma ontwikkelen is misschien een utopie, dit neemt niet weg dat dit steeds ons streefdoel is.Maatwerksoftware ontwikkelen we op basis van uw specifieke behoeften. Een grondige kennis van uw bedrijfswerking is hierbij essentieel. We analyseren eerst wat uw bedrijf nodig heeft en ontwikkelen daarop onze oplossingen. In overleg bekijken we de kosten/baten, en programmeren enkel die functionaliteiten die u werkelijk gebruikt. Te allen tijde zorgen wij ervoor dat de software gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk en flexibel uit te breiden of aan te passen.

Enkele recente voorbeelden

FastTrack (Return Services)

FastTrack is op maat geschreven software voor Return Services. Dagelijks worden honderden artikelen ingescand om te sorteren. De toepassing bepaalt, afhankelijk van de ingestelde parameters, de bestemming van elk artikel. Op deze manier wordt enorm veel tijd gewonnen bij het sorteren. De gebruiker kan gemakkelijk de parameters bijstellen en er kunnen verschillende analyses worden uitgevoerd. Er wordt vanuit België en Engeland gewerkt op een centrale database in België.

  • Programmeertaal: VB.NET
  • Database: SQL server
  • Connectie over internet met VPN
  • Touch screen enabled

Terwijl er vroeger dagen nodig waren om een nieuwe klant te configuren kan dit met FastTrack in een mum van tijd. Alle knoppen en logische stappen van de toepassing worden vanuit de database gestuurd. Zo hoeft er niet extra geprogrammeerd te worden als er een nieuwe configuratie nodig is.

CarLog heeft een eigen website: » www.carlog.be

CarLog (Caruur NV)

Het bijhouden van de reservaties is van groot belang bij ieder verhuurbedrijf. Na een lange zoektocht bij de commerciële pakketten kwam Caruur bij ons terecht. Wij ontwikkelden een pakket op maat dat gebruiksvriendelijk, multi-user en bruikbaar is in verschillende filialen. Door het succes van CarLog hebben we besloten dit pakket ook als commercieel programma aan te bieden.

  • Programmeertaal: VB.NET
  • Database: SQL server
  • Connectie over internet met VPN

Opmerking: De specificaties van deze programma’s kunnen steeds wijzigen naargelang de behoefte van de klant en de evolutie van de programmeertools. De bovenvernoemde programma’s zijn ook steeds gevoelig aan wijzigingen. Deze lijst is slechts als voorbeeld bedoeld.